TOP Venčanje danas časti svoje pratioce oglašavanjem svojih delatnosti na portalu potpuno besplatno! Prvih 30 firmi koji se upišu, dobijaju gratis godišnju pretplatu na našem portalu! Javite se putem mail adrese office@topvencanje.rs ili jednostavno popunite registracioni list.

Uslovi oglašavanja:
– Postavljanje Vaše delatnosti u nekoj od kategorija.
– Vaša delatnost se vidi na pretrazi po zadatim kriterijumima.
– Postavljanje Vaše lokacije na google maps koja se nalazi na našem sajtu.
– Informacije se dele na društvene mreže Facebook, Instagram po postavljanju listinga i po Vašoj potrebi do 5 puta godinje.
– Opis i sadržaj koji se nalazi na našem sajtu a vezan je za Vaš oglas možete uvek ažurirati novim informacijama i slikama.
– Broj fotografija i video zapisa koje možete postavljati na Vašoj stranici nije ograničen. Uslov je da fotografije i video zapis budu vezane za Vaš oglas.
– Ako imate društvene mreže ili web sajt možemo postaviti linkove ka Vama. Tako dobijate gratis povratne linkove sa našeg sajta.
– Napomena: Oglasi na početnoj stranici se svi prikazuju, s tim što na prvoj stranici oglasi se prikazuju random ( nasumično biranje ) i to 6 oglasa u bloku.

Za detaljne informacije možete nas kontaktirati putem mail pošte office@topvencanje.rs ili putem mobilnog telefona +381 63 355 867

Uslove korišćenja sajta topvencanje.rs možete pogledati na našem linku ,,Uslovi korišćenja„.