• Anywhere

Vrhunski bend od 7 članova sa desetogodišnjim iskustvom za svadbe, rođendane, korporativne zabave itd..

Raznovrstan repertoar, vrhunska rasveta – efekti i ozvučenje, dj show

La Bombonjera Bend

La Bombonjera Bend je osnovan 2011. godine. Svaki član daje svoj doprinos kroz jedinstvenu muzičku misao koja se razvija godinama i lagano kreira poseban pravac među bendovima današnjice.
Svojim širokim repertoarom zabavne, narodne i strane muzike zadovoljavamo sve ukuse. Idealan smo izbor za svadbe, privatne proslave i proslave firmi, rođendane i ostala veselja.
Energija mladih i atraktivnih članova benda jeste pre svega primetna na svakom nastupu, što je naravno preduslov za odličnu svirku, a tako i sjajnu atmosferu.
Ne može se biti “malo profesionalan”, ili “malo predan poslu”, zato smo mi apsolutno profesionalni i predani…na svakom nastupu i od prve do poslednje pesme.
Kvalitetnim i ozbiljnim radom došli smo do toga da budemo jedan od prepoznatljivijih i vodećih bendova na domaćoj sceni.
Stalna i uigrana postavka se može pohvaliti odličnom svirkom, redovnim muzičkim nastupima i mnogim putovanjima u regionu, a i šire – pozitivna energije i drugarska atmosfera je uvek maksimalno prisutna.

 

 

 

Kontaktirajte nas