Dobrodošli na portal TOP Venčanje!

TOP Event

Vaš Partner za Savršene Događaje

Neka vaši posebni trenuci budu nezaboravni uz TOP Event, lidera u organizaciji događaja širom Srbije.

Sa logističkom stručnošću i vrhunskom opremom, obezbeđujemo vrhunsko iskustvo za venčanja, krštenja, rođendane, korporativne skupove i mnogo više. TOP Event je spreman za najmanje i najveće događaje u svim delovima Srbije. Bez obzira na vrstu proslave, naša oprema je garant za izvanredno iskustvo. 

KONTAKTIRAJTE NAS 063/355867 ILI PIŠITE

PAGODE

Transformišite svoje okupljanje uz luksuzne pagode koje pružaju eleganciju i glamur.

Od aluminijumske konstrukcije do visokokvalitetnog PVC materijala, naše pagode su idealne za sve vrste proslava.

PAVILJONI

Lako se montiraju, modernog izgleda i pružaju zaštitu od sunca na otvorenim prostorima, čineći ih idealnim za proslave na otvorenom.

BELI SUNCOBRANI

Profesionalni ugostiteljski suncobrani u beloj boji pružaju stabilnost i bezbednost, čineći ih savršenim izborom za letnje proslave.

OKRUGLI STOLOVI

Nasi okrugli stolovi su idealan izbor za udobno i komforno sedenje vaših gostiju. Sa prečnikom koji omogućava sedenje od 8 do 12 ljudi, oni postaju neizostavan deo svakog slavlja. Njihov elegantni dizajn dodatno se ističe uz stolnjake, nadstolnjake i dekoracije najvišeg kvaliteta, pružajući sofisticiran i atraktivan ambijent za vaš poseban događaj.

PRAVOUGAONI I ČETVRTASTI STOLOVI

Naši pravougaoni stolovi su izuzetno praktični i prilagodljivi, savršeno se uklapajući čak i u najzahtevnije prostore. Bez obzira da li vam stolovi trebaju za konferenciju, seminar, simpozijum ili bilo koji poslovni događaj, pravougaoni stolovi pružaju idealno rešenje.

Nudimo postavku stolova prema željama organizatora i broju učesnika, obezbeđujući funkcionalnost i profesionalan izgled za vašu poslovnu manifestaciju.

BARSKI STOLOVI

Naši barski stolovi su neizostavan dodatak svakoj proslavi! Lako se uklapaju u svaki ambijent, a dostupni su u dve varijante. Jedna varijanta obuhvata klasične stolove sa brojnim dekoracijama, dok druga uključuje stolove sa streč navlakama, pružajući vašoj proslavi posebnu notu ekskluzivnosti.

POMOĆNI STOLOVI

Stolovi se lako montiraju i uklapaju po vašoj želji.

BANKET STOLICE

Naše banket stolice su izvrsne za svaki događaj, bilo da je u pitanju venčanje, korporativno okupljanje ili čak modna revija! Stolice se mogu iznajmiti sa posebnim navlakama i željenom dekoracijom. U našoj ponudi su mašne u raznim bojama koje se savršeno uklapaju u svaki ambijent, pružajući dodatnu eleganciju vašem posebnom događaju.

TIFFANY STOLICE

Naša ponuda uključuje Tiffany stolice, neizostavan detalj glamuroznih proslava, svadbi, venčanja na otvorenom, krštenja i rođendana. Sa odgovarajućim dekoracijama, ove stolice pružaju vašem događaju holivudsku notu, čineći ga još posebnijim i elegantnijim.

STUBIĆI SA CRVENIM TEPIHOM I KOMPLETAN INVENTAR

Nudimo ekskluzivan „Red Carpet“ paket, koji uključuje iznajmljivanje crvenog tepiha sa prohromskim stubićima. Stubići se koriste za usmeravanje kretanja ili zaštite prolaza, savršeni su za označavanje ulaza na događaju, ograđivanje eksponata ili stvaranje VIP zone. Njihov estetski izgled zadovoljava najviše norme, omogućavajući postavljanje u cilju uređenja prostora. Crveni tepih dodaje glamuroznu holivudsku notu celom događaju, čineći ga posebnim i nezaboravnim.
Iznajmljivanje escajga kao i kompletne ketering opreme za vašu proslavu!

PROFESIONALNO OSOBLJE

Naše stručno osoblje je dostupno tokom celog vašeg događaja, obezbeđujući da svaki trenutak bude savršeno iskustvo.

KETERING

Uz bogat izbor hrane prilagođen svim prilikama, naš ketering obezbeđuje vrhunsko gastronomsko iskustvo za vaše posebne trenutke. Bez obzira na tip događaja, nudimo raznovrsne i ukusne opcije hrane koje će zadovoljiti i najzahtevnije ukuse. Uverite se da vaša proslava bude ne samo posebna po dekoraciji, već i po izvrsnom ukusu hrane.