Dobrodošli na portal TOP Venčanje!

Hotel Bajadera Lux Claimed

CENA: € Na upit
Website
0 (ocena)

Kontaktirajte nas

Kontakt preko
E-Mail
Poziv
Pleaes login to claim listing   Pridružite nam se

O nama

Da li želite da Vaš prostor za venčanje, poslovne ručkove, seminare i bilo koji korporativni događaj, rođendane, krštenja, godišnjice, svadbe, bude autentičan i moderan?

Hotel Bajadera Lux

Mi znamo da odabir idealnog prostora, za poslovnu ili privatnu proslavu, jako je bitna stavka pri organizaciji. Novootvoreni hotel Bajadera Lux nalazi se izvan gradske gužve u neposrednoj blizini Košutnjaka, uz sami izlaz na Ibarsku magistralu. U ulici Patrijarha Joanikija 17V Vidikovac.

Veliki parking prostor, ispred našeg hotela je na raspolaganju našim gostima Bajadera Lux odlikuje moderan i ekskluzivan enterijer. Glamurozni restoranski prostor od 300 kvadrata raspolaže sa 130 sedećih mesta.

Prostor se prilagođava potrebama klijenata. U sklopu našeg hotela nalazi se prostrani moderno opremljeni hol, sa elegantnim šankom, izdvojeni i prostrani toaleti. Kreirajte svoj meni iz našeg restorana ili odaberite nešto iz naše široke standardne ponude u saradnji sa prijatnim i profesionalnim osobljem. Organizacija proslava može biti naporna i opterećujuća, tu smo da pomognemo. Hotel Bajadera Lux.

Profil : Hotel Bajadera Lux

" Dobar gost je gotovo nevidljiv, uživa u sebi, komunicira s kolegama i, ponajviše, uživa u velikodušnom gostoprimstvu domaćina. "Emili Post

Često postavljena pitanja i odgovori

Q Koji je kapacitet našg prostora?

Kapacitet je za 130 zvanica.

Video

Trenutno nema Videa u sekciji

Recenzije budućih mladenaca

Molimo Vas da se ulogujete kako biste napisali recenziju. Hvala.