Dobrodošli na portal TOP Venčanje!

La Bombonjera Bend Claimed

CENA: € Na upit
Website
0 (ocena)

Kontaktirajte nas

Kontakt preko
E-Mail
Poziv
Pleaes login to claim listing   Pridružite nam se

O nama

Svaki član La Bombonjera Bend-a daje svoj doprinos kroz jedinstvenu muzičku misao koja se razvija godinama i lagano kreira poseban pravac među bendovima današnjice.

La Bombonjera Bend

La Bombonjera Bend je osnovan 2011. godine. Svojim širokim repertoarom zabavne, narodne i strane muzike zadovoljavamo sve ukuse. Idealan smo izbor za svadbe, privatne proslave i proslave firmi, rođendane i ostala veselja.

Energija mladih i atraktivnih članova benda jeste pre svega primetna na svakom nastupu, što je naravno preduslov za odličnu svirku, a tako i sjajnu atmosferu. Ne može se biti “malo profesionalan”, ili “malo predan poslu”, zato smo mi apsolutno profesionalni i predani…na svakom nastupu i od prve do poslednje pesme.

Kvalitetnim i ozbiljnim radom došli smo do toga da budemo jedan od prepoznatljivijih i vodećih bendova na domaćoj sceni.

Stalna i uigrana postavka se može pohvaliti odličnom svirkom, redovnim muzičkim nastupima i mnogim putovanjima u regionu, a i šire – pozitivna energije i drugarska atmosfera je uvek maksimalno prisutna.

 

Profil : La Bombonjera Bend

La Bombonjera Bend je osnovan 2011. godine


Svojim širokim repertoarom zabavne, narodne i strane muzike zadovoljavamo sve ukuse. Idealan smo izbor za svadbe, privatne proslave i proslave firmi, rođendane i ostala veselja. 


Često postavljena pitanja i odgovori

Video

Recenzije budućih mladenaca

Molimo Vas da se ulogujete kako biste napisali recenziju. Hvala.