Dobrodošli na portal TOP Venčanje!

Muška Odela Zid II Claimed

CENA: € Na upit
Website
0 (ocena)

Kontaktirajte nas

Kontakt preko
E-Mail
Poziv
Pleaes login to claim listing   Pridružite nam se

O nama

Ekskluzivna muška odela Zid2 ( Firma STR ZID2) osnovana je 2004. godine u Beogradu. Od tada se bavimo prodajom svečanih muških odela koja su namenjena posebnim prilikama (odela za venčanje, odela za mature, odela za druge svečane ali i odela za poslovne prilike)

Muška Odela Zid II

Nalazimo se u centru Beograda u TC City Passage, nedaleko od garaže Obilićev venac, a sada naše proizvode možete poručiti i preko naše internet prodavnice.

Svoju ponudu smo kompletirali i svim dodatnim detaljima koji su Vam potrebni uz odelo. Pa tako na jednom mestu, u našem butiku, možete pronaći idealnu mušku košulju, kravatu ili leptir mašnu , cipele, dugmad za manžetne, tregere, prsluke…

Svečana i poslovna odela iz našeg butika su izdrađena od kvalitetnih i modernih štofova i dezena Italijanskih i Nemačkih brendova.

Do sada smo preko 20 puta učestvovali na različitim manifestacijama, sajmovima i revijama što u zemlji što u našem regionu. Na šta smo vrlo ponosni.

Ostvarili smo uspešne saradnje sa našim poznatim voditeljima, pevačima, glumcima i sportistima koji su za svoje javne nastupe ili privatne svečane trenutke, birali odela i kompletne odevne kombinacije, upravo,iz našeg butika

Naša odela su nosile mladoženje, kumovi, maturanti i korporativni menadžeri na svojim najsvečanijim proslavama, širom Srbije, Balkana ali i naše dijaspore.

 

Profil : Zid2 Ekskluzivna muška odela

Ekskluzivna muška odela Zid2 ( Firma STR ZID2) osnovana je 2004. godine u Beogradu. Od tada se bavimo prodajom svečanih muških odela koja su namenjena posebnim prilikama (odela za venčanje, odela za mature, odela za druge svečane ali i odela za poslovne prilike.

Često postavljena pitanja i odgovori

Video

Recenzije budućih mladenaca

Molimo Vas da se ulogujete kako biste napisali recenziju. Hvala.