Dobrodošli na portal TOP Venčanje!

Restoran Filmski Grad Claimed

CENA: € Na upit
Website
0 (ocena)

Kontaktirajte nas

Kontakt preko
E-Mail
Poziv
Pleaes login to claim listing   Pridružite nam se

O nama

Restoran Filmski Grad je smešten u srcu najlepšeg dela Čukarice (Košutnjak), nedaleko od centra grada, ali je ipak sklonjen od gradske vreve. Sastoji se od dve velike sale i prelepe bašte u kojima se organizuju razne proslave i svečanosti. Sa iskustvom od preko 45 godina, restoran Filmski Grad je zaista redak biser u ugostiteljstvu Beograda.

kvalitetna hrana i usluga
ljubazno osoblje
pristupačne cene
ukusna hrana
topla atmosfera
prirodno okruženje
Tu smo da pomognemo da se opredelite za odgovarajuće posluženje, dekor, tehničku opremu i da zajedno učinimo Vaš događaj nezaboravnim.

Kapacitet sale Filmski Grad je 230 mesta koja su idealno raspoređena sa velikim podijumom za igru a sve je adekvatno klimatizovano. Restoran poseduje i letnju baštu sa sedećim mestima i koktel barskim stolovima, okružena prirodnim zelenilom Košutnjačke šume sa kombinacijom grčke arhitekture, koja daje posebne čari vašem venčanju u prirodi. Bašta je kapaciteta do 120 osoba, sa letnjim šankom za koji postoji mogućnost iznajmljivanja i barmena za sve vrste događaja.

Za naše goste koji organizuju bilo koju vrstu eventa se može organizovati izbor muzičkog programa svih vrsta žanrova koji su po njihovoj želji. Izbor pevača, pevačica kao i samog sastava benda zavisiće od njihovih želja. Takođe, restoran nudi pored pomenutih trubača, i tamburaše, akustičare ili dj-a.

Uprava restorana organizuje kompletno vođjenje bilo kog dogadjaja, i samu organizaciju celokupnog događaja od početka do kraja, ukoliko naši gosti to žele.

Veliki izbor vaučera koji će olakšati odabir za Vaš event (venčanice, burme, pozivnice, frizura, muška odela, torte svih vrsta, šminka, prevoz, cvetni aranžmani, baloni i dekoracija, suvi led, konfete, vatromet za unutrašnji prostor, kao i vatromet za spoljašnji prostor, i sve ono što je potrebno da Vaš događaj bude kompletan).

Profil : Restoran Filmski Grad

Restoran Filmski Grad je smešten srcu najlepšeg dela Čukarice (Košutnjak), nedaleko od centra grada, ali je ipak sklonjen od gradske vreve. Sastoji se od dve velike sale prelepe bašte kojima se organizuju razne proslave svečanosti. Sa iskustvom od preko 45 godina, restoran Filmski Grad je zaista redak biser ugostiteljstvu Beograda.

Često postavljena pitanja i odgovori

Video

Trenutno nema Videa u sekciji

Recenzije budućih mladenaca

Molimo Vas da se ulogujete kako biste napisali recenziju. Hvala.