Dobrodošli na portal TOP Venčanje!

Prostor za proslavu venčanja je jedna od najbitnijih stavki i polazna stavka za organizaciju svakog venčanja. Izbor prostora za venčanje je ograničen ponudom i slobodnim terminima (dešava da su prostori po godinu dana i nekad i više rezervisani), stoga je potrebno na vreme krenuti sa organizacijom venčanja.

Prostor za venčanje

Prostor za proslavu venčanja

Dakle, odredili ste datum i krećete u potragu za savršenim prostorom. Imate ideju kako bi voleli da izgleda, šta da sadrži, koliko gostiju treba da prima, gde da se nalazi lokacijski itd.

Napravite za početak širi izbor, uzmite u obzir i one prostore koji vam se ne dopadaju u potpunosti. Suzite izbor proverom kapaciteta prostora, lokacije i dostupnosti željenog datuma. Veoma je bitno da vodite računa o kapacitetu sale. Kod odabira sale za venčanje, u zavisnosti od broja zvanica, treba voditi računa da se svi Vaši gosti osećaju prijatno i slobodno. Svakako nije preporuka da je kapacitet sale jednak broju Vaših zvanica niti da je kapacitet sale duplo veći od broja zvanica. Neka bude zlatna sredina, pronađite salu čiji je kapacitet neznantno veći od broja zvanica.

Sada možete uzeti u obzir ostale stavke koje su takodje bitne. Može da se desi da Vam se enterijer određenog prostora ne svidi. Ne otpisujte ga tako lako, sve nedostatke uvek možete upotpuniti i nadomestiti dekoracijom čija je ponuda na našem tržištu veoma raznovrsna. Bitna stavka pored izgleda prostora je i akustika prostora. Verujte, ne treba Vam prostor koji izgleda kao iz bajke i u kojem je ozvučenje veoma loše izvedeno. Raspitajte se malo, pronađite snimke proslava, sagledajte, proverite, oslušnite…

I tako, stavka po stavku, detalj po detalj i sigurno ćete doći do izbora koji vam odgovara.

Kako do savršenog izbora?

Na našem portalu TOP venčanje možete da pronađete sve bitne informacije na jednom mestu – veliki izbor sala, restorana, otvorenih koncepata… Do savršenog venčanja preko savršenog izbora!