Dobrodošli na portal TOP Venčanje!

Venčanje sa sobom donosi uzbuđenje, stres, očekivanja, kompromise i još ponešto… Dan venčanja mnogi smatraju najvažnijim danom u životu. Venčanje je uvek kod velike većine mladenaca propraćeno velikim očekivanjima, ogromnim uzbuđenjem ali i neminovno ogromnom količinom stresa i straha. U sve velike stvari i događaje koje iščekujemo polažemo velike nade da će baš sve biti onko kako smo zamislili i isplanirali.

Venčanje – Dan koji se pamti čitav život

Uzbuđenje pred venčanje

Nakon odluke da spremate venčanje, ma kakvo ono bilo, veliko ili malo, skromno ili raskošno, uzbuđenje pred venčanje raste sa svakim novim danom kojim ste bliži datumu venčanja. Dan venčanja je Vaš veliki i nezaboravni dan.

Stres pred venčanje

Oooo da, pored uzbuđenja, stres gotovo uvek prisutan dok se venčanje planira, sprema i sve više približava. Veoma je važno da se stres potisne i drži pod kontrolom kako vam ne bi blokirao ideje i upropastio taj veliki i savršeni dan.

Očekivanja pred venčanje

Ulažete veliki trud u organizaciju venčanja u nadi se da će biti baš onako kako ste zamislili. Neretko se događa da mnoge stvari baš i ne idu po planu ili da baš ništa ne ide po planu! Kako u tom slučaju sačuvati hladnu glavu i izaći iz lavirinta u kojem imate osećaj da ste upali? Plan B neka vam bude karta na koju ćete igrati i Vaše venčanje neće propasti. Dakle, kada pravite plan uvek razmišljajte da će biti sve onako kako ste zamislili. Ako i ne bude baš sve onako kako ste zamislili, uvek možete da promenite da bude jednako dobro kao i prvobitna zamisao.

Kompromis 

Ma koliko mislili da sve treba da bude onako kako ste vi odlučili, biće situacija kada ćete morati da pravite kompromis. Nekad i sami sa sobom, nekada sa partnerom budućim supruznikom, a nekad i sa bližom i daljom rodbinom ili prijateljima. U tim slučajevima je najbitnije da ne pristajete ni na šta što može u velikoj meri da poremeti ili pokvari vaše raspoloženje tog velikog i bitnog datuma za Vas.

 

Tu smo da Vam pomognemo da Vaš savršeni dan protekne u najboljem mogućem redu. Pronađite prostor za venčanje, iznajmite venčanicu ili pak unajmite dobar bend i još mnogo toga, sve u cilju da Vaš savršeni dan pamtite do kraja života.